Touch for growth

Hoe werk ik?

Kennismaking

Nadat je me gebeld hebt voor een afspraak, stuur ik je per mail een intakeformulier toe. Dat kun je dan rustig thuis invullen en aan mij terugmailen voor je eerste afspraak. In dit formulier vraag ik je naar je medische geschiedenis en naar je wensen en verwachtingen voor een mogelijk traject bij mij. 

Tijdens de eerste sessie bespreken we het intakeformulier en krijg je je eerste holistische massage. Na afloop evalueren we kort en maken een afspraak voor een volgende keer. 

Verlichting fysieke klachten 

In de eerste fase help ik je weer in contact te komen met je lichaam. Ik laat je voelen waar spanning zit en gebruik verschillende technieken om die plekken los te maken. Daardoor ga je je al beter voelen en kun je al meer gaan ontspannen. 

Afhankelijk voor de aard van je klachten zijn drie tot vijf wekelijkse sessies meestal voldoende.

Bewustwording creëren en emoties verwerken

In fase twee breng ik je in contact met de diepere lagen van je lichaam. Daar gaan we dan oude onverwerkte emoties die voor blokkades zorgen opruimen. In deze fase zul je merken dat je anders naar je verleden gaat kijken en dat je beter in je vel komt te zitten. Je krijgt inzicht in de oorzaak van je stress of fysieke klachten. 

Naast de diverse technieken uit de holistische massage werk ik in deze fase ook met je innerlijk kind en maak ik gebruik van ideeën uit de chakrapsychologie. 

In januari 2019 start ik met de opleiding Het roepen van de ziel, waarin ik ga leren hoe ik systemisch werk kan combineren met mijn massages. 

Afhankelijk van je voorgeschiedenis en wat we tegen komen moet je rekenen op vijf tot tien sessies om de twee à drie weken.

Balans in je hele lichaam

Als je wilt lopen we nog een keer je hele lichaam langs om ervoor te zorgen dat alles weer in balans is.

Dit kan in drie tot vijf sessies.

Ja, ik maak graag een afspraak!