Touch for growth

Last van stress?

Heb je veel last van stress in je dagelijks leven en uit zich dat in onrust in je lijf, weinig energie hebben, slecht slapen of fysieke klachten? Of ben je misschien al uitgevallen met een burnout? Dan is het de hoogste tijd om uit te gaan zoeken wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Ik kan je helpen te voelen wat dat is, door je weer in conctact te brengen met je lichaam. 

Je kunt bij mij een traject volgen waarbij we eerst het contact met je lichaam herstellen en de ergste spanningsklachten verlichten. In deze fase help ik je bewust te worden waar zich spanningen bevinden in jouw lichaam.

Daarna gaan we samen onderzoeken wat de diepere lagen jou kunnen vertellen over de oorzaak van je spanningsklachten. Vaak zit de oorzaak daarvan niet direct in de ernst van de gebeurtenis die de spanning triggert, maar in iets dat ooit in het verleden gebeurd is en dat je niet goed hebt verwerkt en dat wordt aangeraakt. Je wordt je nu op een dieper niveau bewust, waardoor je oude emoties kunt verwerken en blokkades oplossen. 

Tenslotte gaan we dan nog eens je hele lichaam langs om alles met elkaar in balans te brengen. 

Wil je graag weten wat jouw lijf je te vertellen heeft? Maak dan een afspraak voor een intake en een kennismakingsmasssage.

Ja, ik maak graag een afspraak!