Touch for growth

Fysieke klachten

Iedereen heeft weleens last van lichamelijke klachten. Meestal weet je ook wel ongeveer waar die vandaan komen, maar daarmee ben je er nog niet vanaf. 

Holistische massage is een hele mooie manier om ervan af te komen. Doordat je tijdens de massage weer contact maakt met je lichaam, gaat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer aan het werk. Daardoor wordt het ontspannende effect van de massages steeds langduriger.

Nek- en schouderklachten

Ik beheers vele technieken om je nek- en schouders los te maken. In een traject van 3 tot 5 massages kan ik iedere keer weer andere dingen doen om plekken los te maken. 

Rugklachten/hernia

Hetzelfde geldt voor rugklachten. Die kunnen verschillende oorzaken hebben. Met de technieken die ik beheers kan ik de verschillende delen van je rug weer los maken en je een gevoel van ruimte geven.

Heb je veel pijn ten gevolge van een hernia, dan is die vaak erger dan nodig is. Als reactie op de pijn heeft je lichaam de neiging de spieren in je onderrug en je billen steeds extra aan te spannen. Door die spieren te helpen ontspannen voel je weer beter. Ik kan je niet van je hernia afhelpen, maar je wel verlichting geven. 

Overige klachten

Ook met andere klachten waarbij onbewuste processen een rol spelen kan ik je helpen met mijn holistische massages

Wil je weten of ik jou kan helpen? Neem dan snel contact op voor meer informatie. 

Ja, ik maak graag een afspraak!