Touch for growth

Ervaringen

Marijke: "Ben er nu 4 keer geweest en elke keer sta ik weer verbaasd wat het allemaal bij me los maakt! Kom er elke keer blijer vandaan! En ik zie de toekomst weer een stuk zonniger in! Bedankt!"

Manon: "Xandra werkt met geduld en aandacht, en laat je zien hoe sterk lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Ik kom altijd moe maar met nieuwe energie terug van de behandelingen, die me meer leren over mezelf en mijn verbinding met mijn lijf."

Marianne: "Ik heb een hele invoelende fijne massage ontvangen! Mijn spieren zaten behoorlijk in de knoop, Xandra voelde goed aan waar ze zaten en ook welke aanraking mijn lijf nodig had en hoelang. "

Gerard: "Ik was de massage ingegaan met de intentie: "Ik wil dit wel eens ervaren". Toendertijd kreeg ik bij wat langere fietstochten flinke pijn op de overgang van nek naar schouder. Toen deze plek tijdens de massage aan de beurt was kwam er een heftige emotie op, die ik niet eerder gevoeld had. De pijn is hierna weggebleven."

Annemarie: "Zo! Ik heb niet alleen genoten, maar weet nu ook waar mijn klachten vandaan kwamen. Nooit eerder ervaren dat je lichaam en geest zo sterk verbonden zijn. En zo lag de oplossing in een massage en een gesprekje na afloop. Ik wandelde met een rechte rug en glimlach naar buiten!"

Karel: "....En nu komt de magic. Want vandaag was ik bij een therapeute die mij masseerde en die die punten ‘waar de boel vastzit’ kan voelen. Maar de echte magic is: door haar kon IK het zelf ook gaan voelen. Door haar KAN ik voelen wat ik niet KON voelen. Al die plekjes in mijn benen werkt ze af en ik voel ze dan ook en ik voel de pijnen en emoties die ik (mijn ego) eigenlijk niet wil voelen of zelfs maar wil erkennen dat ze bestaan. Alles wat (onbewust) hard en (onbewust) pijnlijk was lost langzaam op. Pijn wordt liefde, woede wordt vrede. Waarlijk een kosmisch geschenk om zo’n therapeute te treffen!"